fredag 16. november 2012

Julemarkedsspenner

Småtterier til jenter. Store eller små jenter. Fargesterke eller avdempa. Juletrefest eller barnehage.

Den siste tida har eg produsert uendeleg mykje meir enn eg har publisert på bloggen. Ja, det kan nok gjelde for heile det siste halve året, trur eg... :) Men i det siste har det toppa seg litt, og julemarkedsesongen har truleg ein stor del av skulda. I år skal eg nemleg vere med på Trondhjæmsdesignernes eget Julemarked! Gå inn på sida deira for å sjå kva som skjer. :)
Det kriblar i magen, i føttene og i fingertuppane når eg tenker på det. Hjartet bankar litt ekstra fort, og tusen bilder rasar gjennom hovudet mitt. Tenk at eg skal vere med der! Enkle meg, som har beundra mange av dei som deltar der, og som har hatt dette markedet som eit fast innslag i komme-i-julestemning-ritualet i fleire år. I år våga eg meg på å søke, takka vere ei messe i Florø og Designernes marked i Kristiansand, som sendte meg e-post for å invitere meg med dit. Dette er STOR stas, altså! Og jammen så kom det som svar: Gratulerer, du er blant de utvalgte... Ojojoj! :)

Eg kjem til å stille med hårspenner, sanseputer, ringar, øyredobbar og erteposar. Fleire bilder kjem på bloggen etterkvart, men eg startar med desse hårspennene, som eg syns er enkle og fine! Håpar verkeleg på massevis av positive tilbakemeldingar, og aller helst eit godt salg, også! ;)

Fredagspizza og pusleri. 
Ha ei super helg!

6 kommentarer:

 1. Oi, så GØY! Gratulerer! Klart du skal vere med i det gode selskap! :-D Lukke til! :) Kjempesøte hårspenner!

  SvarSlett
 2. Nydelige hårspenner-og spennande for deg! Lykke til!

  SvarSlett
 3. Å så gøy. Ønsker deg lykke til med salget, det går helt sikkert fint, vettu!

  SvarSlett
 4. Er smaken min representativ, kommer du til å selge som bare det :) Lykke til!

  SvarSlettblogger template by lovebird