fredag 3. desember 2010

Julekransen min

Endeleg er kransen min ferdig! No skal den berre hengast ut på døra, slik at den kan ønske velkommen til gjestar og vise alle som går forbi at her hos oss er det jammen koseleg! :)

Kransen er ferdigkjøpt på Panduro for fleire år sidan, og har fungert på fleire måtar tidligare. Den vesle fuglen er også Panduro, trur eg...men eg er ikkje så sikker. Soppane og banda er i alle fall frå Søstrene Grene, og dei små konglene har eg plukka i skogen tidlegare ein haust.

Etter å ha blitt inspirert av både det eine og det andre, var det altså slik eg endte. Men det er alltid verdt å ta ein kikk på kva andre har gjort, for eksempel julekulekransen og alle tipsa her eller eplekransen og tusen andre ting her. Det er så gøy at vi kan inspirere kvarandre! Brukar timesvis på slikt, eg... Gjer du?

Ha ei nyyyydeleg helg!

7 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor laver du mange fine ting.
  Så fin krans og til og fra kort.
  stine:)

  SvarSlett
 2. trivelig velkomst hos dere ja ;)

  god helg!

  SvarSlett
 3. Så fin och härlig att mötas av.

  /Mia :)

  SvarSlett
 4. Fin krans du fekk deg! Fuglen liknar mistenkeleg på mine dørkransfuglar, og hos oss har den eine fuglen på kransen blitt angripen av ein ekte fugl!! Han har eit stort hakk i hovudet.

  SvarSlett
 5. Koselig krans! Jeg skal snart lage min egen til døra =0) Jula er koselig.. sukk =) klem M

  SvarSlett
 6. Super fin!!
  Jeg har en fast-ferdigpyntet krans med massevis av små røde bær greier på som er så fin! Men er absolutt gøy å reise på oppdagelseferd og få ideer og inspirasjon på nettet ja! Da flyr timene fort!

  Ønsker deg en flott og kreativ ny uke!
  Klem

  SvarSlett
 7. Så enkel og så fin krans:-) Kjempefin! Veldig fine turbilder i innlegget under her også. Flott vintervær for mange av oss om dagen:-) Jeg har i hvertfall julestemning!

  SvarSlettblogger template by lovebird