mandag 30. juli 2012

Sommarkjole

Storesøster fekk ny kjole før ferien, og den likar vi godt! Har endeleg kjøpt Meedom-bøkene, og kan ikkje forstå kvifor eg ikkje har gjort det tidligare. Så enkle og fine oppskrifter! Du finn dei her! Stoffet er frå Stoff og stil, og passar perfekt til den bringebærraude buksa Storesøster likar så godt. Men vi har vore heldige, og har ikkje trengt bukse under så mange dagar denne sommaren! ;) 

Eg vart veldig fornøgd med detaljen i nederkant av kjolen. Eit lyserosa sikksakkband er lagt i kanten, og stikk fram som ei fin avslutning. Flinke Grønn lærte meg korleis eg skulle gjere kanten fin ved hjelp av kanteband på innsida, og det var jo kjempelurt! Det ser verkeleg fint og forseggjort ut med det samme. Kanskje eg viser framgangsmåten her seinare, om det er fleire som er interesserte i slike lure triks? :)
Det er ikkje alltid store jenter vil bli tatt bilde av. Men mammaene likar å ta bilder av dei store jentene sine likevel. Fine, flinke, gode, store jenta mi! :) 

Ha ein fortreffeleg kveld!

13 kommentarer:

 1. Så herlig med buksefri sommerferie :-)
  Kjolen ser så fin ut! Artig at du likte å avslutte kanten nede med kantebånd, og siksakkbåndet som stikker fram ble jo en super detalj!
  Håper dere fortsatt får nyte mange gode sommerdager! Vi koser oss i havgapet for tida.

  SvarSlett
 2. Så fin kjole! De bøkene har jeg sett på flere ganger, men ikke bestilt... Tro om ikke de skal bli min neste investering?
  Så bra at dere har hatt en buksefri sommer! Kan ikke si helt det samme om vår sommer.. Men fin har den vært uansett Ü

  SvarSlett
 3. Koselig kjole. Ja den ble veldig forseggjort med den lille kanten nederst!

  SvarSlett
 4. Takk for boktips! Og jeg er glad for gode sytips, er en fomlende nybegynner... ;)

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt kjole, nydelig stoff og flott detalj med den kanten! Så lurt!
  ;o)

  SvarSlett
 6. NYDELIG KJOLE PÅ EI NYDELIG JENTE. GLEDER MEG TIL Å TREFFE DEG I MORGEN, OGSÅ HÅPER JEG VI KAN FÅ TIL ET FAMILIETREFF OM IKKE SÅ LENGE. JEG HÅPER AT PERMISJONSTIDEN GIR ROM FOR LITT TID TIL Å SY SÅ JEG HADDE HADDE SATT PRIS PÅ AT DU LEGGER UT (ELLER FORKLARER MEG) HVORDAN KANTBÅND SYES PÅ. HA EN FIN FIN DAG

  SvarSlett
 7. så skjønn kjole, på skjønn jente :)
  ..tips vil vi gjerne ha!

  SvarSlett
 8. Krokalissene var ein del av din heimesydde barndom, kjære Guro. Mammadi hadde heilt dilla på 70-talet:-)Sommarkjolen til A er skjønn! Og jenta også!

  SvarSlett
 9. Ja, det ser jammen ut som det må komme sytipsinnlegg ganske snart! :) Skal sjå kva eg kan fikse!

  SvarSlett
 10. For ein fin kjole! Og eit passande stoff :) Takk for boktips, har lenge tenkt å kjøpe boka, men venta liksom berre på ein kommentar frå ein brukar. Så no får eg slå til!

  SvarSlett
 11. Fineste Guro med de koseligste kommentarene! Tusen takk for så hyggelige ord! Ble så glad :) Og takk det samme kan jeg virkelig si. Du er en stor inspirasjon, og dyktig i det du gjør. Noe dette innlegget er nok et bevis på :) Fortsatt god sommer til deg!

  SvarSlett
 12. Kære søde Guro - i sommerferien vandt du en give away hos mig.. jeg har helt glemt at minde dig om det.. din adresse har jeg forlagt mig.. :-) Klem C

  SvarSlettblogger template by lovebird