onsdag 12. juni 2013

Rekkehus til salgs!

Alle foto: Aktiv Eiendomsmegling
Slik ser huset vårt ut på framsida av Finn.no i dag. Det er til salgs!! 
Det er heilt sprøtt og veldig spennande og frykteleg vemodig... Vi stortrivast jo her! Og særleg når det no er så ryddig og romslig, så er det jo veldig rart å skulle flytte. Men det skal jammen bli godt med enno fleire kvadratmeter å boltre seg på. ;)

Dette er rett og slett grunnen til at det vart enda ei bloggpause. Vi har rydda og mala og flikka og rydda og tømt og fiksa og rydda litt til.... Det er utruleg tidkrevande å skulle selge hus! Aktiv Eiendomsmegling har boligstylist med i pakken, og ho var innom eit par veker før fotografen. Det er kjekt å få innspel av nokon som veit kva som skal til for å selge, men vanskeleg å ikkje skulle sette personleg preg på huset sitt. Det klarte eg nok rett og slett ikkje, sjølv om eg delvis prøvde det... Men resultatet er vi i alle fall fornøgde med, og så håpar vi at mange andre også likar det, og at det blir kamp om å få bu her! Eg kan i alle fall varmt anbefale det!! :)

Det nærmar seg visning, og annonsa er nettopp lagt ut her. Eg kjem nok kanskje til å legge ut nokre fleire bilder på bloggen også, og kanskje tar eg meg ei runde med kameraet før kjøparane strøymer på...? ;) Dette er jo ingen interiørblogg, og kjem nok ikkje til å bli det heller, men her er mange detaljar eg gjerne vil vise fram. Til glede og inspirasjon, sjølvsagt. :) Noko du er nysgjerrig på?

Ha ein fin onsdag!


blogger template by lovebird