fredag 30. november 2012

Fart og sjølvtillit!

Ein bitteliten kikk inn på Trondhjæmsdesignernes eget Julemarked... (Kva skal vi forresten kalle det? Eg ville brukt ordet sneakpeak, men syns vi har så mange gode norske ord vi kan bruke i staden for desse engelske. Bortsett frå for sneakpeak. Ein bitteliten lurkikk? ;)) Bordet mitt er rigga og ordna og fiksa, og ser innbydande og fint ut. Sanseputene er fargerike og mange, og i tillegg har eg hårspenner, ringar, øyredobbar og erteposar. Håpar mange tar turen innom Byscenen 1. desember mellom kl. 10 - 18. 
Som ein del av førebuingane har eg sjølvsagt også kjøpt nye sko og kjole, og skal fiffe meg litt opp til den store dagen. Det hjelp nok på eksamensnervane... ;) Om ein føler seg fin er det så mykje lettare å komme i kontakt med folk! Fart og sjølvtillit er Tonje Glimmerdal (av Maria Parr) sitt livsmotto, og eg trur nesten eg går for det samme!

Ja til fart og sjølvtillit! :)
Velkommen til julemarked!

fredag 16. november 2012

Julemarkedsspenner

Småtterier til jenter. Store eller små jenter. Fargesterke eller avdempa. Juletrefest eller barnehage.

Den siste tida har eg produsert uendeleg mykje meir enn eg har publisert på bloggen. Ja, det kan nok gjelde for heile det siste halve året, trur eg... :) Men i det siste har det toppa seg litt, og julemarkedsesongen har truleg ein stor del av skulda. I år skal eg nemleg vere med på Trondhjæmsdesignernes eget Julemarked! Gå inn på sida deira for å sjå kva som skjer. :)
Det kriblar i magen, i føttene og i fingertuppane når eg tenker på det. Hjartet bankar litt ekstra fort, og tusen bilder rasar gjennom hovudet mitt. Tenk at eg skal vere med der! Enkle meg, som har beundra mange av dei som deltar der, og som har hatt dette markedet som eit fast innslag i komme-i-julestemning-ritualet i fleire år. I år våga eg meg på å søke, takka vere ei messe i Florø og Designernes marked i Kristiansand, som sendte meg e-post for å invitere meg med dit. Dette er STOR stas, altså! Og jammen så kom det som svar: Gratulerer, du er blant de utvalgte... Ojojoj! :)

Eg kjem til å stille med hårspenner, sanseputer, ringar, øyredobbar og erteposar. Fleire bilder kjem på bloggen etterkvart, men eg startar med desse hårspennene, som eg syns er enkle og fine! Håpar verkeleg på massevis av positive tilbakemeldingar, og aller helst eit godt salg, også! ;)

Fredagspizza og pusleri. 
Ha ei super helg!

torsdag 8. november 2012

Kompliment


Så utruleg mykje nokre enkle kompliment kan bety!
Eg har hatt eit møte heime i stova mi i kveld, og fekk så mykje gode tilbakemeldingar på kor koseleg det var her. :) Oh, lukke! Folk eg berre så vidt kjenner skryt over stilmiksen min, det kreative kaoset og fine små ting rundt om kring. Ei av dei kommenterte til og med at ho kunne sjå at eg blogga... Hihi!

Men i alle fall, dette kjente eg var eit skikkeleg boost på å lage eit nytt innlegg. Stova er ryddig og hadde lyset på natta vore betre, kunne eg kanskje til og med tatt fine bilder... Beklager kvaliteten!



På sybordet mitt har eg ein heil drøss med koffertar og esker i fine fargar og mønster, og oppi der har eg småsaker eg brukar sjeldan, ofte eller berre av og til. Sysaker, smågåver, ferdige produkt, ledningar... Arkitektlampen fann eg på ein loppis, symaskinparken står klar til bruk, og på veggen heng ei blanding av familiebilder, barneteikningar, origami og gamle billedlottoplater. Bordet laga vi til eit hageselskap for nokre år sidan, og det er stort og romsleg og ristar som eit middels jordskjelv når symaskina durar på som verst. Og alt dette står i stova! Det er heilt supert! Eg vil jo absolutt vere der det skjer, og ikkje sitte på eit rom i kjellaren. Og i og med at eg syns kreativt kaos kan vere ganske inspirerande og fint, så gjer det meg ingenting å ha det framme heile tida! :) Det einaste minuset må vere at eg stiller veldig svakt når eg ber mannen (eller ungane) rydde i sakene sine... Rotekoppar!

Men poenget mitt i kveld er altså ganske enkelt, og heng saman med ei god og klar utfordring:
Eit lite kompliment kan bety så mykje!


blogger template by lovebird