tirsdag 14. februar 2012

Heimelaga plastilina!

Har du leika med leire eller plastilina eller play-dough nokon gong? Kanskje saman med barn? Hugsar du kor umulig det er å kose seg med det når leira er heilt hard, og det blir umulig å forme noko med små barnehender? Eg kom over ei oppskrift som løyste problemet, og i helga kosa eg og barna oss med heimelaga playdoh! Gøy! Det meste eg trengte hadde eg i huset frå før, men måtte gå til innkjøp av Kremortartaris (på apoteket) og skikkeleg matfarge (i muffinsavdelinga på Obs). Du finn oppskrifta her!
Mjuk og god og spennande, men sjølv om den er ufarleg å smake på, trur eg ikkje Lillebror vil anbefale det. Han syns ikkje den smakte godt, i alle fall... ;) Fargen kan smitte av litt, så vi brukte voksduk på bordet. Og no ligg deigen i lufttette boksar, der denvisstnok skal halde seg fin i seks månader. Mykje moro framover, altså!

Eg har forresten mottatt bekymringsmeldingar fordi eg bloggar så lite for tida. Men eg har det bra! Vi har hatt nokre runder med feber og slikt i huset, men ingenting alvorleg. No skal eg kose meg med kaffe før eg drar til fysio for å få skikk på eit skranglete bekken, og har ein deilig dag! Håpar du også har det!

Ønskar deg ein fin tysdag og ei god veke!


blogger template by lovebird